"När storbankerna säger nej så kommer kunderna till oss, och då kan vi skräddarsy en lösning för dem."

Anahita, Hanna och Anton jobbar som bolånehandläggare hos oss på Nordax. Vi tog en pratstund med dem för att få en bättre inblick i deras vardag.

-Varför har ni valt att jobba som bolånehandläggare?

- Det är ett roligt arbete som har fått mig att växa. Man får bemöta kunder på ett personligt sätt och erbjuda bra service. Som bolånehandläggare får jag vara delaktig under hela bolåneprocessen vilket är väldigt givande och utvecklande. Jag får välkomna kunden i samband med att vi tar emot en ansökan och redan här får jag ta till mig kundens historia för att sedan identifiera deras behov, säger Anton. 

- Jag tycker att det är roligt att arbeta med bolån för att man får bidra med samhällsnytta och hjälpa människor i utsatta situationer, fortsätter Anahita i. 

- Det är ett roligt jobb med mycket utvecklingsmöjligheter. Det är roligt när man får ha sina egna kunder, vilket skapar trygghet och förtroende. Jag tycker att det är kul att hjälpa kunder och göra nytta, fyller Hanna i. 

-Vad är det bästa med ditt jobb?

- Det är roligt att sätta sig in i kundens situation och göra en analys för att sedan hitta en lösning. Ingen dag är sig lik, vilket gör arbetet roligt. Jag tycker även om att ha mycket ansvar och driva fram teamet. Hos Nordax arbetar man i team och stöttar varandra, vilket gör arbetet mycket roligare, säger Anahita.

Anton fortsätter:

- Som handläggare får man hjälpa kunderna att uppfylla deras bostadsdrömmar, vilket gör mig glad. Jag känner att jag gör nytta. När storbankerna säger nej så kommer kunderna till oss, och då kan vi skräddarsy en lösning för dem. 

- Det finns en historia bakom varje ansökan, ingen är den andra lik, det gäller att vara flexibel och möta kundens behov. Det blir en utmaning att sätta sig in i kundernas situation, men det är förtjusningen i det hela. Det är kul att få grotta ner sig, fyller Hanna i. 

- Vad är det bästa med att jobba på Nordax? Vad är det som gör att du trivs?

- Det bästa med Nordax är att det är ett väldigt familjärt företag. Alla sitter på samma kontor, vilket skapar en känsla av samhörighet. Jag vill verkligen lyfta att det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget, säger Hanna. 

- För två veckor sedan blev jag ambassadör i mitt team, vilket innebär att jag har ett ytterligare ansvar utöver ordinarie arbetsuppgifter. Detta ser jag som ett steg i rätt riktning för mig och som ett kvitto att man kan utvecklas på Nordax, så länge man har ambitionen och drivkraften. 

Anton fortsätter:

- Nordax är ett härligt företag men trevliga och professionella kollegor. Arbetet innebär att man får hålla många bollar i luften, vilket jag gillar. Vi växer på marknaden och det är roligt att vara med på resan! 

Hårt arbete kräver välmående.

 • Arbetstidsförkortning

  Vi jobbar 37,5 timmar/vecka i snitt under året. Juni till augusti vill vi passa på och njuta av solen och många av oss slutar då redan kl. 16.00.

 • Extra ledighet

  Vi är måna om att du hinner göra saker som du mår bra av utanför arbetet. Därför erbjuds du två extra lediga dagar varje år som kan nyttjas som antingen hel- och halvdagar.

 • Generöst friskvårdsbidrag

  Vi vill att du ska må bra och ger därför alla våra medarbetare ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år.

 • Roligt på jobbet

  Vi vill främja teamkänslan och därför får varje team fr.o.m. år 2021 8 000 kr/medarbetare årligen till att hitta på roliga teamaktiviteter för.

 • Extra lön under föräldraledighet

  Din familj är viktig för oss. Därför erbjuder vi en extra lön under ett (1) helt år vid föräldraledighet.

 • Gratifikationer

  Att uppmärksamma prestationer är viktigt för oss. Förutom att vi gemensamt firar säljrekord delar vi ut gratifikationer till individer som imponerat oss med sina prestationer.

Se lediga jobb inom bolån
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor