Avdelning

Personal Loans

Connect

“Vi har varierande bakgrund i vårt team. Från flygvärdinnor till hovmästare.”

Maria Sörlin är en spindel i nätet på Nordax som ser till att privatlån-teamet är up-to-date när det kommer till utbildning, interna processer och att förstå kundernas behov. 

 

Varför ska jag jobba som Customer Advisor i privatlån-teamet på Nordax?

“För att du får hjälpa kunderna att ta genomtänkta beslut. I stället för att vara säljiga tar vi hand om både våra befintliga kunder och de som tar kontakt med oss. Vi vill verkligen förklara vad det innebär att ta ett privatlån, något som känns extra viktigt nu när det är väldigt enkelt att ta lån hos en del aktörer.” 

Hur är det att jobba på Nordax?

“Jag älskar att Nordax är ett företag där du snabbt kan utvecklas inom din roll och att du kan vara med och påverka så mycket. Det är verkligen ett stort företag som känns ganska litet, tack vare att det är en så snabbfotad organisation. Ett exempel på det är hur mycket företaget utvecklats under pandemin.” 

Vilken bakgrund har dina team-kollegor? 

“Väldigt varierande, en del kommer direkt från skolan medan andra kan ha jobbat på läkemedelsföretag i många år och vill byta bana. Många kommer från yrken som gör att de redan kan det där med service och sälj, t.ex. flygvärdinnor och hovmästare.” 

Om Personal Loans på Nordax

Vi är en strategisk resurs i att skapa kundservice i toppklass. Här arbetar vi som drivs av att ha goda kundkontakter, dagligen strävar efter att nå uppsatta mål och där laget går före jag:et. Vår huvuduppgift är göra vårt yttersta för att få nya kunder att välja oss som bank och att erbjuda rätt kund rätt erbjudande vid rätt tidpunkt för att utöka sitt engagemang eller fortsätta vara kund hos oss. För oss är ett närvarande och engagerat ledarskap en viktig nyckel till framgång. När du besöker vår avdelning ska du känna en hög puls och ambitionsnivå med  samspelade, engagerade och motiverade medarbetare. 

Gävlegatan 22
113 64 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Svensk Hypotekspension Malmö

S:t Johannesgatan 2
211 46 Malmö Vägbeskrivning info@hypotekspension.se 020-58 61 60

Jobbar du redan på Nordax?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@nordax.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor